Bezorgen

Bestellen en Bezorging

Weekendjewijn streeft ernaar uw bestelling binnen één tot twee werkdagen te leveren. Het bezorgen van uw wijn wordt verzorgt door Flespakket van PostNL.
In Utrecht en omgeving bezorgen we waar mogelijk de wijn zelf. Houdt uw emailbox in de gaten voor het bezorgmoment. Voeg voor een goede ontvangst weekendjewijn.nl toe aan uw veilige adressen in uw adresboek.

Alle wijnen zijn op voorraad. Bij beperkte beschikbaarheid wordt dit specifiek op de productpagina van de website vermeld.

Webshop bestellingen boven de €100 euro worden in Nederland op één adres gratis bezorgd. Voor bestellingen van minder dan €100 euro op een adres in Nederland brengen wij €4,95 bezorgkosten in rekening, tenzij anders vermeld.
Voor bestellingen naar België brengen wij €7,95 bezorgkosten in rekening voor bestellingen tot €150,-

Retourneren van uw bestelling, inclusief de betaalde verzendkosten, kan binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Eventuele verzendkosten van retournering komen voor rekening van de koper.

Alle getoonde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen bestellingen plaatsen via de website.

Levertijd

Weekendjewijn streeft ernaar uw bestelling – mits voorradig – binnen één tot twee werkdagen te leveren. Het bezorgen van uw wijn wordt verzorgt door Flespakket van PostNL.
Houdt er met het bestellen rekening mee dat PostNL niet levert op zondag en maandag.

U kunt uw bestelling volgen via de track en trace code van de PostNL; Deze ontvangt u per mail.

Kosten

Webshop bestellingen boven de €100 euro worden in Nederland op één adres gratis bezorgd. Voor bestellingen van minder dan €100 euro betaalt u een bijdrage van €4,95 in de bezorgkosten, tenzij anders vermeld.
Retourneren van uw bestelling, inclusief de betaalde verzendkosten, kan binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Eventuele verzendkosten van retournering komen voor rekening van de koper.
Neem voor het retourneren van de wijn altijd eerst contact met ons op.

Voor bestellingen naar België brengen wij €7,95 bezorgkosten in rekening voor bestellingen tot €150,-

Niet thuis?

Weekendjewijn maakt voor het bezorgen van uw wijn gebruik van Flespakket van PostNL. PostNL is gestopt met het voor een tweede keer aanbieden van een bestelling. Dit betekent dat wanneer u op het afgesproken tijdstip niet thuis bent de wijn naar de dichtstbijzijnde PostNL locatie wordt gebracht, waar u het zelf kunt ophalen. U wordt hierover altijd geïnformeerd door PostNL.

NIX 18

Wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar en ouder. Bij het afronden van een bestelling zult u dan ook actief moeten aangeven dat u minimaal 18 jaar oud bent om wijn te kunnen bestellen.

Bij het bezorgen van de wijn kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Als blijkt dat niet aan de minimum leeftijd is voldaan zal de bestelling worden geannuleerd, waarbij de door Weekendjewijn gemaakte kosten voor handling, bezorgen en retourneren aan de klant worden doorberekend.

Meer informatie over waarom wij geen wijn verkopen aan personen jonger dan 18 jaar, kunt u vinden op:https://www.nix18.nl/

Retourneren

Als de bestelling niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Om van dit herroepingsrecht gebruik te maken moet u binnen 14 dagen na levering ons op de hoogte stellen dat u uw bestelling wilt herroepen. In overleg kunnen we dan kijken naar de juiste oplossing.
Na een bevestiging van ons kunt u de wijn retourneren. Bij beschadigde producten kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. Alleen ongeopende flessen kunnen retour verzonden worden.
Retourzendingen zijn in alle gevallen voor risico van de koper. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Eventuele verzendkosten van de heenzending worden niet vergoed wanneer slechts een gedeelte van de bestelling wordt geretourneerd.